598.187: Vrijgeleide van het Uitvoerend Comité van de Arbeiders- en Soldatenraad tnv Hendrik de Man - Fonds Familie De Man
"Collection: Familie de Man; Level of description: File; Series: 598.A.7.2: Centrale voor Arbeidersopvoeding (1910-1914), Eerste Wereldoorlog (1914-1918) en missie naar Rusland (1917)"