fo000911: Algemeen stemrecht - Vander Haeghen, Arnold (1893)
"Zwart-witfoto van de massa, die luistert naar een toespraak van Jan Volders tijdens de strijd voor algemeen stemrecht. Gent, Sint-Pietersplein : 1893 : Jan Volders. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"