pr000190: Inwijding polykliniek Bond Moyson Wetteren, 3 juli 1955
"Prent uitgegeven ter herinnering aan de inwijding van de Polykliniek in Wetteren op zondag 3 juli 1955 en Internationale Cooperatieve dag. Afbeelding foto van de nieuwe polyliniek Bond Moyson. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"