Festival music marche [Bladmuziek] = festival music mars - Verbiest, Ch.
"1 boekje + 65 exemplarenPartituren voor : Dirigent + Hobo en Grote Fluit (2 exempl.) + Kleine Bugel en Kleine Klarinet (2 exempl.) + Solo en 1ste Klarinet (9 exempl.) + 2de en 3de Klarinet (4 exempl.) + Solo en 1ste Bugel (2 exempl.) + 2de en 3de Bugel (2 exempl.) + 1ste Trompet en 1ste Kornet (5 exempl.) + 2de Trompet en 2de Kornet (4 exempl.) + 1se Middenhoorn en 1ste Alto Mi (2 exempl.) + 2de Middenhoorn en 2de Alto Mi (2 exempl.) + Sopraan Saxofoon (2 exempl.) + Alt Saxofoon (3 exempl.) + 1ste Bariton en Tenor Saxofoon (4 exempl.) + Bariton Saxofoon + 2de Bariton (2 exempl.) + 1ste Trombone (3 exempl.) + 2de Trombone (2 exempl.) + 3de Trombone (2 exempl.) + 1ste Bas (Tuba) (3 exempl.) + 2de bas (Tuba) en Contrabas (Bombardon) (4 exempl.) + Contrabas (Bombardon) + Kleine Trommel + Grote Trommel"