af000663: Indochina week - AMADA; Derde Wereld Beweging; UCOD; Sociale Raad; Kultuurraad; Universitaire Parochie; Pekaatje; Politika; SVB; De Roeck, Marie Louise (1971)
"Affiche uitgegeven in 1971 voor solidariteit met Indochina. Afbeelding: foto van 2 vrouwen met een visnet. Tekst: INDO-CHINA WEEK. VIETNAM - LAOS - CAMBODJA. het volk wint zijn bevrijdingsstrijd. donderdag 29 april in vesalius auditorium om 19.45 h en 22.30 h. film van j. ivens de 17e breedtegraad. doorlopende tentoonstelling over Indochina in agl grote markt 5a (hoek fochplein) ALLE MACHT AAN DE ARBEIDERS - DERDE WERELDBEWEGING - UCOD - SOCIALE RAAD - KULTUURRAAD - UNIVERSITAIRE PAROCHIE - PEKAATJE - POLITIKA - SVB - ENZ. verantwoordelijke uitgever: M.L. De Roeck, Augustijnenstraat 1, 2000 Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"