fo018682: Havenarbeid (Leven en werken in de Belgische transportindustrie 1913-2013)
"Zwart-witfoto van mannen, dokwerkers die zitten te wachten op werk. Gent. Jaren 1930. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"