af000215: Met Martens V… aan de slag! - Indruk; AFF; Nollet, Frans
"Affiche uitgegeven tussen 1981 en 1985 door het Anti-Fascistisch Front (AFF) tegen de regering-Martens V. Tekst: Met Martens V… aan de slag! Wat bedoelt men eigenlijk met een profiteur? Dat moet ongetwijfeld iemand zijn zoals de vermaarde illusionist Martens V. Met één tik van de wapenstok verdwijnen de demokratische rechten als bij toverslag. Net zoals het kapitaal trouwens, en het parlement. Doch, welk een onbekwame zien wij hier aan het werk. Wat hij doet verdwijnen blijft spoorloos, of duikt hoogstens op in Zwitserse bankinstellingen. Daarom zullen wij het zelf moeten terughalen. Dus tegen het gegoochel van Martens V, aan de slag! Met het Anti Fascistisch Front stamp je terug. Indruk Kasteellaan 275, Gent 091.25 30 98. Ver. uitg.: F. Nollet, Bogaerdestraat 39, 2000 Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"