fo013543: Typografische kring "Le Creuset"
"Zwart-witfoto van de typografische kring Le Creuset op uitstap aan het kasteel van Gaasbeek in mei 1926. Groepsfoto met o.a. Jean De Boé. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"