pr000769: Anarchisme - Griffioen, Burt (1987)
"Prent in kleur voorstellend een gewapende man die op het punt staat een klein mannetje te slaan. Het kleine mannetje houdt een vuurtje vlakbij de lont van een bom. Tekst : Macht van de onmacht. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"