De Roma van Brussel : een overzicht van de situatie te Brussel van de Roma, afkomstig uit Oost-Europa : hun leven, 2003-2004 (Brussel: Regionaal Integratiecentrum Foyer, 2004)
"een uitgave van Regionaal integratiecentrum Foyer Brussel vzw"