fo011960: Koning Leopold II - Actualit (1949)
"Zwart-witfoto van koning Leopold II gepubliceerd naar aanleiding van de 40ste verjaardag van zijn overlijden, 1949. Opschrift achteraan: Il y aura quarante ans le 17 decembre que mourait Leopold II. Différentes manifestations de reconnaissance auront lieu à cette occasion pour honorer celui qui fit don du Congo Independant à la Belgique. Une amusante photo sans protocole de Leopold II. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"