af008014: Het rode boek - Verwimp, Hugo
"Affiche uitgegeven in (jaren 1980) met als trefwoord media: pers.Tekening: een aantal geopende boeken als bloemen op steeltjes.Tekst: HET RODE BOEK. WAAR 100 BLOEMEN BLOEIEN. UITGEBREIDE KEUZE AAN PROGRESSIEVE LEKTUUR, MARXISTIES-LENINISTIESE WERKEN, 3e WERELD, ARTISANALE PRODUKTEN. TIENSESTRAAT 45 3000 LEUVEN 016/225074. OPEN: 9.30 - 19.00 ALLE WEEKDAGEN. ver. uitg.: Verwimp h. Engelandstr 36 1060 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"