Arbeiderslied [Bladmuziek] uit: "Machinestormers" - Pringsheim, Klaus; Van Raalte, L.; Candael, Karel
"Klaus Pringsheim ; Bew.: K. Candael ; Vrije vertaling: L. Van Raalte Partijen voor : Bas, Bariton, 1ste Tenor en 2de TenorPartituur voor orkest en leiderPartituren voor : Grote Trommel; Tambour, Simbalen en Grote Trom; en Bas"