af005871: AFF betoging. Stop racisme - AFF; Steffens, Ed
"Affiche vermoedelijk uitgegeven in 1991 door het Anti-Fascistisch Front (AFF) voor een betoging tegen racisme. Afbeelding: handdruk, handpalmen. Tekst: AFF betoging. Stop racisme. Alleen kan je er niets tegen beginnen. Samen staan we sterk. Za. 7 dec. 14 u. Grote Markt Antwerpen. V.U. E. Steffens Fruithoflaan 104 Berchem. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"