fo021594: Studentenprotest in Gent - Rol
"Zwart-witfoto van een aanvaring tussen rijkswacht en betogende studenten, vermoedelijk naar aanleiding van het protest tegen de 10.000, Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"