af008105: Een klein kasteeltje. Toneel gebracht door De Vieze Gasten - Open Grenzen; Geneeskunde voor de Derde Wereld; IMAST; Werkgroep voor Vormingstheater; Buysse, Nadine
"Affiche uitgegeven in 1996 door Open Grenzen voor de toneelvoorstelling Een Klein Kasteeltje door De Vieze Gasten. Afbeelding: 3 reuzen met een reiskoffer kijken neer op een klein kasteeltje. Tekst: Een klein kasteeltje. Toneel gebracht door De Vieze Gasten. De opbrengst gaat naar een vluchtelingenkamp in Banja Luka (Joegoslavië). Zaterdag 6 januari 1996. Zaal Nova St. Bernadettestraat 9000 Gent. 18u - 20u: Eten. 20u - 21u: getuigenissen van vluchtelingen. 21u: Een klein kasteeltje De Vieze Gasten. Inkom: VVK 150FR. Kassa: 200 FR. Organisatie: Open Grenzen i.s.m. Geneeskunde voor de Derde Wereld en vzw IMAST. V.U.: Nadine Buysse, Haachtse Steenweg 276, 1030 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"