Het vredesdividend van de jaren negentig - Gülcher, Ernst; De Keersmaeker, Goedele (Antwerpen: Internationale Vredesinformatiedienst (IPIS), 1990)
"Dit rapport werd opgesteld door IPIS in opdracht van VAKA/OCVBijlagen in apart deel."