543.741: Onderwerpsmap betreffende het drukwerk bestemd voor de wetgevende verkiezingen van 26 maart 1961 - BSP-federatie Antwerpen
"Collection: BWP/BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Series: 543: Archief van de BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Level of description: File"