pr001020: Jules Van Biesbroeck - Van den Berghe, Frits (Koekoek 1(1932)39)
"Prent in zwart-wit voorstellend een portret van Jules Van Biesbroeck. Verschenen in Koekoek : humoristisch weekblad van Vooruit, 4 februari 1932. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"