af016322: Davidsfonds - Ninove en de Plaatselijke Openbare Bibliotheek organiseren een poëzieavond met en rond Ninoofse dichters - De Decker, Rufijn; Davidsfonds; Plaatselijke openbare bibliotheek (pob) Ninove; Dobbelaere, Steven
"Affiche van Rufijn De Decker uitgegeven in 1987 door het Davidsfonds Ninove en de plaatselijke openbare bibliotneek (pob) Ninove voor een poëzieavond. Afbeelding: een man op een stapel boeken met een hoofd als de letter P aan het voordragen. Tekst: DAVIDSFONDS - NINOVE en de PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK organiseren een poëzieavond met en rond ninoofse dichters WILLIE VERHEGGHE, ROEL RICHELIEU VAN LONDERSELE, RUDOLF VAN DE PERRE, WILLY ROGGEMAN, KAREL RINGOET, ANDRE DESPRETZ, COLETTE DEMIL, RUFIJN DE DECKER, TREES LUYSTERMAN; zigeunermuziek MARCEL DENEVE - GREGOR KATAÏ - EDELI PITIOZ. VRIJDAG 23 OKTOBER 1987 ZAAL ‹ONS HUIS› NINOVE DREEFSTRAAT OM 20u. toegang: 120 - 100 (leden, cjp, +3). Gemeentekrediet de bank op z'n best. Ver. uitg.: Steven DOBBELAERE, Stationsstraat, Ninove. VRIJ VAN ZEGEL Nr. 60.386. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"