af016285: 't Klokzjiël en Focus organiseren tentoonstelling Ninovieters Kaffeegieters 1850-1950 - 't Klokzjiël; Fotokring Focus-Ninove; D'Haese, Paul
"Affiche uitgegeven in 1982 door het maandblad 't Klokzjiël Ninove en fotokring Focus Ninove voor de tentoonstelling Ninovieters Kaffeegieters 1850-1950. Afbeelding: kinderen bij de Koepoort Ninove. Tekst: 't klokzjiël en focus organiseren tentoonstelling Ninovieters Kaffeegieters 1850-1950. zaal passage stationsstraat, ninove 8 tot 18 april '82. opening: witte donderdag 18u. openingsuren: weekd. 19-21u. zaterd. en paasmaand. 15-19u. pasen en zondag 10-12 en 15-19u. het gelijknamige boek van e. de schrijver is er te koop (620 f). verantw. uitg.: d'haese paul, f. tavernestraat 25, ninove. vrij van zegel (art. 198). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"