fo010386: Vredesbetoging in Brussel - De Well, J.
"Zwart-witfoto van een vredesbetoging op de grote Markt in Brussel, eind jaren 1940. Manifestatie van socialisten, SJW en communisten tegen uranium, tegen de fascistische politiek in Spanje, voor een vredespolitiek. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"