fo034701: Vaka
"Zwart-witfoto (vermoedelijk) genomen tijdens de antirakettenbetoging te Brussel in 1987. Betogers met maskers van Reagan en Breznjev lopen hand in hand. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"