af002647: Culturele Centrale projekt 91 92 Onder Ons - Culturele Centrale; Kultuurwerk; Peleman, André
"Affiche uitgegeven in 1991 door de Culturele Centrale (CC) tegen racisme. Afbeelding: collage van houten voorwerpen, tekeningen, krantenstroken, sierkunstmotieven, groepje mensen, reepjes stof, enz. Tekst: Culturele Centrale projekt 91 92 Onder Ons. Een totaal projekt over kultuur onder mensen. Tentoonstelling. Schilderijen, foto's, objekten. Dia's, film's (sic), video's. Poëzie, literatuur. Kultuurwerk vzw van ACOD-kultuur, Culturele Centrale. V.u.: André Peleman, Hoogstraat 42, 1000 Brussel. Vrij van zegel art. 198.7. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"