fo007012: Burgemeester Moens overhandigt cadeau aan honderdjarige
"Zwart-witfoto van burgemeester Moens van Herdersem die een cadeau overhandigt aan een honderdjarige, 26 juni 1960. Opschrift achteraan: Herdersem: Honderjarig (sic) Maria-Magdaleine Roelandt werd vanmorgen door gans de gemeente gevierd. Mietje ontvangst (sic) hier het geschenk van de Koning overhandigd door Burgemeester Moens. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"