Dubbel gediscrimineerd? Allochtone vrouwen op de Europese arbeidsmarkt - Gademann, B.; van Hoof, J.J.; Loth, F. (Heerlen: Open Universiteit; Deventer: Kluwer Bedrijfswetenschappen, 1992)
"Onder redactie van: B. Gademann, J.J. van Hoof en F. Loth ; Auteurs : J. Arends, A.W.K. Harzing, A. Martens, Et al."