543.552: Briefwisseling, omzendbrieven en nota over VROVAM, het Socialistisch Jeugdverbond (SJV) en de comités voor Bijzondere Jeugdzorg - SP-federatie Antwerpen
"Collection: BWP/BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Series: 543: Archief van de BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Level of description: File"