Van toevallig naar gepland ouderschap : resultaten van de nationale enquëte gezinsontwikkeling 1971 (NEGO 2) - Cliquet, Robert; Schoenmaeckers, R. (Kapellen: De Sikkel; De Nedelandsche Boekhandel, 1975)
"R.L. Cliquet, R. Schoenmaekers ; Met medewerking van: M. Thiery, G. Van de Bogaert, R. Van Malderghem; F. Van Loon, L. Klinkenborg, F. Deven en A.M. Lerou"