fo025019: Actie van jonge werklozen in Antwerpen - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van een actie van jonge werklozen, bezetting van het RVA-gebouw in Antwerpen, 20 april 1982. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"