Socialisme en socialistische arbeidersbeweging in België : bibliografie van werken en tijdschriftartikels, verschenen sedert 1944 - Van Lysebetten, Annie; De Weerdt, Denise (Brussel: Emile Vandervelde Instituut; Gent: Amsab)
"Denise De Weerdt ; met medewerking van Annie Van Lysebetten Bibliotheek François Vercammen"