af011764: 17 et 18 septembre 83 fête du Drapeau Rouge - Salemi, Jean-Claude; Regout, Patrick; Carto; Le Drapeau Rouge; Gérardin, André (1983)
"Affiche van Jean-Claude Salemi en P. Regout uitgegeven in 1983 door Drapeau Rouge voor een feest. Afbeelding: kleurentekening van mensen bij het WTC-gebouw in Brussel. Tekst: JULIETTE GRECO. ILLAPU. BY CHANCE. ALLEZ-ALLEZ. 17 et 18 septembre 83 FÊTE DU DRAPEAU ROUGE. WORLD TRADE CENTER – BUS 46 – GARE DU NORD – CHAUSSEE D'ANVERS. Impression: CARTO, rue Gaucheret 139, 1000 Bruxelles – tél. 02/216.15.45. AFFICHE P REGOUT 087/54 21 58 JC SALEMI 041/26 84 09. EDITEUR RESP.: André GERARDIN, Rue de Calonne, 32 – 7521 CHERCQ. Exempt de timbre A.R. art. 198/7. Vertaalde tekst: Juliette Graeco. Illapu. Misschien. Ga ga. 17 en 18 september '83 feest van de Rode Vaan. World Trade Center – bus 46 – Noordstation – Antwerpse Steenweg. Druk: CARTO, Gaucheretstraat 139, 1000 Brussel – tel. 02/216.15.45. Affiche P. Regout 087/54 21 58 J.C. Salemi 041/26 84 09. Verantwoordelijke uitg.: André Gerardin, Calonnestraat 32 – 7521 Chercq. Vrij van zegel KB art. 198/7. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"