fo034431: Arbeidsmigranten
"Zwart-witfoto genomen tijdens de anti-racisme-betoging te Brussel, onder andere tegen het wetsvoorstel Gol op 22 januari 1984. Hier een delegatie van COMA ter verdediging van de migrantenrechten. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"