Bulletin mensuel du Parti Ouvrier Belge (Bruxelles: POB)
"Periodiciteit: maandelijks Eerste nr.: 5 feb 1920 Administratie: Maison du Peuple, rue Joseph Stevens, Bruxelles Drukkerij: Imp. coop. Lucifer, pl. de la Chapelle 8, Bruxelles"