vl000432: Mutuelle Socialiste Les Courageux - E. De Winter-Spinoy
"Vlag van de Mutuelle Socialiste Les Courageux van Onhaye, 1914. Het opschrift staat centraal op een rood veld. Goudkleurige franjes in metaaldraad. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"