fo035101: Agalev/Groen - Dua, Vera
"Kleurfoto van het schip Kaunitoni, vermoedelijk voor het vertrek naar Mururoa. Aan boord was een internationale delegatie (politici, pers en milieuactivisten) aanwezig en wou aansluiten bij de protestvloot tegen de kernproeven van Frankrijk (Chirac). De motor ging echter defect en het schip werd op sleeptouw genomen en geraakte dus niet op bestemming. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"