af003594: Neen aan de atoomdood - Grunhard, Salomon
"Zie ook: af003452 Affiche van Salomon (Momon) Grunhard tegen kernbommen. Afbeelding: doodshoofd in paddenstoelwolk. Tekst: Neen aan de atoomdood. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"