af015334: Patrick Janssens 1ste plaats Vlaams parlement sp.a-spirit - sp.a-spirit; Vaneerdewegh, Huub
"Affiche uitgegeven in 2004 door sp.a-spirit Herentals voor de Vlaamse verkiezingen. Tekst: 6 Patrick Janssens 1ste plaats Vlaams parlement sp.a-spirit. V.u. Huub Vaneerdewegh p/a Aarschotseweg 13 A, 2200 Herentals — Verkiezingsdrukwerk 13/06/2004. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"