vl001185: the worldOutgames, 31/07-13/08 2013, Antwerpen - Visix (2013)
"Een bordeauxkleurig spandoek gebruikt tijdens de the worldOutgames, 31/07-13/08 2013, Antwerpen. Afbeelding: de skyline van Antwerpen. Tekst: Antwerp 2013, 3rd WorldOutgamesLove 3-11 august. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"