fo034534: Milieubeweging - Arbeidersfotografen
"Zwart-witfoto van milieuactivisten die op een originele manier de ontbossing voor de aanleg van de nieuwe snelweg Ham-Tessenderlo willen vastleggen, 11 maart 1984. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"