fo022178: De Volkskinderen (1901)
"Zwart-witfoto van de Gentse Volkskinderen tijdens een wandeling in (vermoedelijk) de Jura-streek of in Zwitserland, 1901. Het meisje vooraan op de rug van haar papa (Alexander) is Elvire De Baets. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"