fo000664: Werkstaking Beernaerts - Van der Sypt, Cyrille (1907)
"Zwart-witfoto van de stakers die vergaderen in de meetingzaal van het socialistisch lokaal De Zon tijdens de staking bij Beernaerts. Wetteren. 1907. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"