fo021618: Vredesbeweging - Rol
"Zwart-witfoto van een betoging van de Vredesbeweging in Gent, rond 1982. Draagborden met opschrift: Volksdefensie ja! Nato-defensie Neen! - Geen CRUISE bij ons geen SS-20 op ons. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"