Maurice Dequeecker 1905-1985 : pionier van het sociaal toerisme, onderwijsmens, 28 jaar burgemeester van Deurne, de grootste randgemeente van Antwerpen - Geldolf, Wim (Brussel: VUBpress, 2009)
"Wim Geldolf"