af001126: 60 jaar in dienst van vrede en socialisme - Cockx, Marcel; Jongsocialisten; Dewit, Fernand (1966)
"Affiche van Marcel Cockx uitgegeven in 1966 door de Jongsocialisten JS) voor hun nationaal congres. Afbeelding: tekening van een blad en een gebroken geweer voor een zon. Tekst: JONGSOCIALISTEN. NATIONAAL KONGRES 11, 12 en 13 NOVEMBER 1966 ZEEZICHT- MARIAKERKE (Oostende) 60 JAAR IN DIENST VAN VREDE EN SOCIALISME. VRIJ VAN ZEGEL. VERANTWOORDELIJKE UITGEVER: FERNAND DEWIT KEIZERSLAAN 13 BRUSSEL 1. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"