fo012058: Portret van Alfons Baeyens in het Textielhuis, Gent - De Vogelaere, Achille
"Zwart-witfoto, portret van Alfons Baeyens aan zijn bureau in het Textielhuis in Gent, Keizer Karelstraat 60. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"