Twaalfde statutair congres 7 mei 1992 : over de periode 1988-1991 (Antwerpen: ACOD, 1992)
"Bevat volgende bundeltjes: - dagindeling - lijst genodigden - lijst van degene die een kongresmandaat krijgen als lid van het GUIB - lijst kongressisten - lijst van degene die een kongresmandaat krijgen - invulformulier Vraag om tussekomst - nota's - brief van 21 december 1988 van ACOD aan de leden van het Nationaal uitvoerend bureau, Gewestelijk bureau ABVV-Antwerpen en ABVV-Turnhout - diskussienota van maart 1989 - statuten ACOD - tekst De demokratische werking van onze instanties (december 1989)"