pk002859: Interpretatie van het Charta van Brussels Gekleurd door: Dienstencentrum Randstad.
"Een prentbriefkaart uitgegeven ter herinnering aan het buurtfeest 2003 van Buurthuis/ Maison De Quartier Bonnevie Interpretatie van het Charta van Brussels Gekleurd door: DIENSTENCENTRUM RANDSTAD. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"