Het Europa van Maastricht : een bundeling van een aantal artikels verschenen in het tijdschrift Vrede, september 1992 - Boehm, Rudolf; Cirera, Daniel; Courteaux, Willy (Gent: Vrede vzw, 1992)
"door Rudolf Boehm, Daniel Cirera, Willy Courteaux ...et al."