fo022164: IUSY (1955)
"Zwart-witfoto genomen tijdens een kadervorming van de Internationale Socialistische Jeugd. Met o.a. (1e bank) : Daniël Martin, Désiré Lenaerts en Falcony, 2de bank (met gesloten ogen) Dobbeleir. Links 2 Duitsers : R. Theln en H. Schoeler. 1955. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"