Peilingen doorheen het moderne Franse geestesleven - Declerck, Richard; Herreman, Raymond
"Richard Declerck ; Met inleiding van Raymond Herreman Bibliotheek Camille Huysmans1 exemplaar gedrukt voor de Heer Minister Kamiel Huysmans op Japon-papier van de Papeteries du Pont de Warche (exemplaar nr. 37 van 100)"